BMW R 18

BMW R 18 onthuld.

Heb je de nieuwe BMW R 18 al gezien? Het is een eerbetoon aan onze rijke geschiedenis en iconische kenmerken die we altijd hebben doorontwikkeld. Bij BMW Motorrad leven we elke dag met de gedachte van #SoulFuel en dat zie je terug in deze karaktervolle cruiser motor.

Met de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd, is de R 18 een motor om trots op te zijn. Maar het gaat niet alleen om de kracht onder de motorkap, ook het tijdloze design maakt deze motor uniek. Het is een combinatie van klassieke elementen en moderne technologie die perfect in balans zijn.

Als je op zoek bent naar een cruiser motor met karakter en stijl, dan is de R 18 de perfecte keuze. Het is niet alleen een motor, het is een stukje geschiedenis op wielen.

BMW R 18 Roadshow bij Molenaar Motors IJsselstein

Op 10 april 2023 is de R 18 in verschillende uitvoeringen en stylen te bewonderen, te
Berijden en te beleven bij Molenaar Motors.
Het nieuwe vlaggenschip van BMW Motorrad is in 6 verschillende uitvoeringen
aanwezig van Bobber tot de Transcontinental.

Ga jij voor een plezier ritje of kies je voor een beleving als King off the road?

Uiteraard is er bij ons dan ook tijd voor een kop koffie en tijd voor een leuk gesprek.
Wil je meer weten of jezelf registreren om te rijden bel dan 030-6008790 of schrijf je in via de link.

Geef bij inschrijving graag aan op welk model u zou willen rijden,
Zodat wij u op uw favoriete model kunnen in plannen.

R 18 Transcontinental, R 18 Wildberry Bobber, R 18 Twin, R 18 Rode Bobber, R18 Classic en de R 18

BMW R 18

Verschillende modellen

DE BMW R 18 100 YEARS

Wow, wat een mijlpaal! Precies 100 jaar geleden begon BMW met de R 32 aan een uniek en succesvol verhaal. En vandaag de dag vieren we onze bewogen geschiedenis met een gloednieuw icoon: de BMW R 18 100 Years.

Dit is een motorfiets waarvan het hart van liefhebbers sneller gaat kloppen. Een prachtig eerbetoon aan onze rijke geschiedenis, dat tegelijkertijd een gevoel van nostalgie uitstraalt. En het beste nieuws? De productie is beperkt tot slechts 1.923 exemplaren!

Dit Limited Edition-model is doordrenkt met historische kenmerken en een overvloed aan chroom. Neem bijvoorbeeld de kenmerkende druppelvormige tank met witte pinstriping, die al in 1936 onmiskenbaar was voor de R 5. En laten we de unieke boxermotor niet vergeten. Dit is #SoulFuel in zijn meest exclusieve vorm.

BMW R 18 Classic

Maak kennis met de R 18 Classic, de nostalgische toermotor die u terugbrengt naar het begin van de eerste cruisers die geschikt waren om te toeren. Dit bijzondere model haalt tijdloze kenmerken uit onze rijke BMW Motorrad-geschiedenis naar boven en is voorzien van de krachtigste boxermotor die we ooit hebben gebouwd qua cilinderinhoud.

BMW R 18 B

De R 18 B is een motorfiets met gebundelde kracht, die de rijke BMW Motorrad Touring-geschiedenis combineert met de emotionele flair van de R 18 familie. Het opvallende front, met de beplating bevestigd aan het stuur en de lage kuipruit, geeft de motor een krachtig karakter. En laten we de 1802 cc van de zwarte Big Boxer niet vergeten - deze motorfiets laat absoluut geen ruimte voor speculatie.

BMW R 18 Transcontinental

Met de R 18 Transcontinental bent u onderweg in stijl, exclusief en luxueus. Als lid van de R 18-familie staat deze motorfiets voor de rijke traditie van BMW Motorrad, maar dan wel helemaal aangepast aan het moderne tijdperk. De onmiskenbare voorkant met de hoge kuipruit en de krachtige Big Boxer motor beloven comfortabel en krachtig rijplezier, kilometer na kilometer.