Onze historie

In 1964 start de 25-jarige Arie Molenaar samen met zijn vrouw een fiets-en bromfietshandel, taxibedrijf en benzinepomp in Lopikerkapel. In 1965 wordt zoon Arie geboren. In 1969 komt dochter Monique.

Na enkele jaren wordt het taxibedrijf afgestoten omdat de fietsenhandel inmiddels uitgebreid is met brom- en motorfietsen.

Nadat het bedrijf uit het pand in Lopikerkapel is gegroeid, wordt in 1983 een nieuw pand in IJsselstein gebouwd. Met inmiddels een team van vijf mensen wordt de verkoop en het onderhoud van de motorfietsen behoorlijk uitgebreid. De motorfietsen worden langzaamaan het handelsmerk van Arie Molenaar, de fietshandel wordt hierdoor langzaam afgestoten.

In 1992 wordt het pand ingrijpend verbouwd. Er wordt een verdieping gebouwd alwaar Monique de kledingshop gaat runnen. Het hele gezin is nu actief in de motorbranche. In 1999 bestaat het team al uit 12 mensen. Arie Sr. en Arie Jr. houden zich bezig met de verkoop van de motorfietsen terwijl Junior zich ook, als Teameigenaar van een Grand-Prix Team, met het wereldkampioenschap bezighoudt. Monique vindt je in de kledingshop en het verzekeringskantoor.

Hoe ziet het heden eruit:
In oktober 2000 doen Arie Sr. en zijn vrouw het bedrijf over aan dochter Monique en zoon Arie Junior.
Sinds de nieuwbouw in maart 2001 is Arie Molenaar Motors gevestigd op een nieuwe locatie, Einsteinweg 4, gelegen aan de rondweg N210.
Arie Molenaar Motors geniet inmiddels landelijke bekendheid door zijn service en advies en bovendien door de gezelligheid en de koffie die altijd bruin is.

Molenaar Motors BMW is sinds 2007 een onderdeel van Arie Molenaar Motors

Kort samengevat;

Een motorzaak waar je elke dag van de week niet alleen welkom bent, maar je ook welkom voelt!