Acties

100 Years BMW Motorrad Bagagepakket Campagne

In september 1923 werd de eerste BMW Motorfiets gepresenteerd op de Duitse Automobil Ausstellung in Berlijn. 2023 is daarmee het jaar waarin we het 100-jarig jubileum vieren van ons prachtige merk. In die 100 jaar hebben talloze mensen geweldige avonturen en beleefd en herinneringen gemaakt met onze producten. Dit bijzondere moment moet gevierd worden!

Make Life A Ride! Dat is ons Motto!

PaceGuard & PaceDry

Nu zeer aantrekkelijk geprijsd

BMW motorpakken PaceGuard & PaceDry

“Het is altijd motor-weer”, zeker met goede motorkleding. Met het PaceGuard of PaceDry motorpak weet je zeker dat je bij slecht weer droog op plaats van bestemming zal komen. Ook bij warme dagen maken de ruime ventilatiemogelijkheden comfortabel rijden mogelijk. Samen met de hoge mate van veiligheid door de NP2 en NP Pro protectoren maken deze pakken tot zeer goede en multifunctionele motorkleding!

t/m 31 maart a.s. geven we we ruim 40 % korting op de adviesverkoopprijs.

BMW MOTORRAD 3ASY RIDE

BMW Motorrad Easyride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaartegoed aan te breken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 4,99%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- per maand.