Kleding

Lekker zitten, goed staan.

BMW Ride collectie

Onbeperkt rijplezier. Dit betekent een zucht naar avontuur. Maar het betekent ook op alles voorbereid zijn. Met de BMW Motorrad RIDE-collectie bent u klaar voor vertrek. Op elk moment bij alle weersomstandigheden. Voor elk avontuur. Voel de vrijheid op de weg. Laat u erdoor meevoeren. Voel de stad bruisen. Bekend en tegelijkertijd zinderend nieuw. Het maakt niet uit waar u naartoe gaat. Uw tweede huid zal u beschermen. Comfort en bescherming die voor uw ogen samensmelten: dit is de perfecte rijervaring.

BMW Style collectie

BMW Motorrad. Dit is passie. U voelt het. De open weg lokt. Hij nodigt u uit. Dit is uw race. Elke dag. Ga eropuit en maak de dag tot een succes. Maar het is niet de snelste coureur die de race bepaalt. Eén ding is belangrijker dan wat dan ook in een race: teamwork. Voel het in elke vezel: u maakt deel uit van de BMW Motorrad-community. U bent uit hetzelfde hout gesneden. En niet alleen wanneer u op uw motor zit, maakt u deel uit van dit grotere geheel. Met de BMW Motorrad STYLE-collectie maakt u ook een statement als u niet onderweg bent. Dit is BMW Motorrad. Dit bent u.

Overige Merken

Naast onze BMW Ride en Style collectie hebben wij ook producten van andere merken in onze kledingshop.

Zo hebben wij helmen van het merk Schuberth met o.a de C4 Pro, C3 pro en M1 en het daarbij behorende communicatie systeem van Cardo en Sena.                                                                                                                                                 Naast de laarzen van BMW motorrad vind u bij ons ook de laarzen van het merk Daytona. Een handgemaakte laars uit Duitsland die bekend staat om zijn comfortabele draagcomfort. Van deze laars hebben wij o.a de Road star en de Traveller.