Kleding

BMW MOTORRAD COLLECTIES 2023

PASSION FOR EVERY DAY

Ons enthousiasme voor motorfietsen kent geen grenzen. En met dezelfde hang naar perfectie ontwikkelen en maken we BMW Motorrad kleding. Deze combineert functionele materialen met draagcomfort. en combineert kwaliteit met authentiek design. Dat voelt onderweg goed aan en ziet er naast de motorfiets goed uit.

BMW Style collectie

BMW Motorrad. Dit is passie. U voelt het. De open weg lokt. Hij nodigt u uit. Dit is uw race. Elke dag. Ga eropuit en maak de dag tot een succes. Maar het is niet de snelste coureur die de race bepaalt. Eén ding is belangrijker dan wat dan ook in een race: teamwork. Voel het in elke vezel: u maakt deel uit van de BMW Motorrad-community. U bent uit hetzelfde hout gesneden. En niet alleen wanneer u op uw motor zit, maakt u deel uit van dit grotere geheel. Met de BMW Motorrad STYLE-collectie maakt u ook een statement als u niet onderweg bent. Dit is BMW Motorrad. Dit bent u.

Overige Merken

Naast onze BMW Ride en Style collectie hebben wij ook producten van andere merken in onze kledingshop.

Zo hebben wij helmen van het merk Schuberth met o.a. de C5 , C3 pro en M1 en het daarbij behorende communicatie systeem van Cardo en Sena.

Naast de laarzen van BMW Motorrad vind u bij ons ook de laarzen van het merk Daytona. Een handgemaakte laars uit Duitsland die bekend staat om zijn comfortabele draagcomfort. Van deze laars hebben wij o.a. de Road star en de Traveler.

 

Rukka Kleding

Nieuw in onze kledingshop 

Het Finse motorkleding merk Rukka

De Rukka Motorkleding is perfect voor rijders die het beste eisen van hun kleding op het gebied van comfort en bescherming. Gemaakt met een wind en waterdicht Gore-Tex, dit houdt je beschermd tegen de elementen tijdens het rijden.