Accessoires

Accessoires

Onmiskenbaar BMW.

BMW motorfietsen zijn af fabriek hoogwaardig afgewerkt en al royaal uitgerust. Toch hecht BMW Motorrad er waarde aan elke rijder de mogelijkheid te bieden zijn of haar machine aan individuele wensen aan te passen. De originele BMW accessoires die hiervoor zijn ontwikkeld, zijn verkrijgbaar bij ons en kunnen daar vanzelfsprekend ook worden gemonteerd. Het programma is zo veelzijdig als BMW motorrijders zelf – van intelligente oplossingen voor ergonomie en comfort, via extra bagageruimte, tot sportuitlaten en veiligheidsfeatures: hier vindt iedereen iets voor zijn of haar BMW.

HP Parts

Honderdsten in plaats van tienden.

High-performance – een statement voor iedereen die het absolute maximum zoekt. Onderdelen van hoge kwaliteit, vervaardigd van carbon, titanium en aluminium maken elke motorfiets uniek. Eersteklas componenten verlenen je machine individualiteit en extravagantie. En zorgen voor de beslissende honderdste.

Originele BMW motoraccessoires

Uw motor: net zo uniek als uw trip.

Ook passie kan toenemen. Voor meer individualiteit. Voor meer comfort. Meer veiligheid. En meer sportiviteit. Alle BMW motoraccessoires zijn ontworpen met dit in gedachte. Ongeacht of het nu gaat om uw dagelijks gebruik, uw avonturen of om betere prestaties. Wij hebben de juiste accessoires voor u.