BMW MOTORFIETS NAAR KEUZE HUREN

RIJPLEZIER IS PURE VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT

RIJ EENVOUDIG OP EEN BMW MOTORFIETS
On the road, get set, go: Bij Rent A Ride huur je je BMW motorfiets. Met slechts een paar klikken vind je jouw favoriete fietsen. Zo kan je gemakkelijk zelf een beschikbaar moment kiezen en opstappen. Dit kan bij BMW Molenaar Motors

Let op!
Wij verhuren geen motoren vanaf 1 okt 2022 t/m 31 maart 2023.
Vanaf 1 april 2023 start ons nieuwe huurseizoen.

Wilt u een bepaalde motor proberen, heeft u een specifieke motor nodig óf wilt u gewoon lekker gaan toeren? Wij hebben altijd de nieuwste BMW motoren voor u beschikbaar.

Al onze motoren kunnen online gereserveerd worden via Rent a Ride. Dat is gemakkelijker voor ons en voor u. U kunt online de beschikbaarheid van de motoren inzien, de huurprijzen per dag, weekend of week.

Klik op een van de onderstaande foto’s of bekijk via deze link al onze huurmotoren. U wordt geleid naar onze omgeving binnen Rent a Ride waar u de boeking kunt plaatsen.

BELANGRIJK OM TE WETEN !

-Wij verhuren GEEN helmen en kleding.
-Onze motoren hebben GEEN koffers of navigatie systeem.
-Ophalen en terugbrengen is ALLEEN mogelijk tijdens onze openingstijden.
(Ophalen en terugbrengen dus NIET mogelijk op zondag en maandag !)
(GEEN uitzonderingen mogelijk!)
(Geen korting op de dagen dat u de motor niet gebruikt)
-Een weekend loopt van zaterdag 9.00 tot dinsdag 9.00 uur (zondag en maandag gesloten!)

BMW R 18

SOUL IS ALL THAT MATTERS

De nieuwe R 18 verwijst naar onze historie en iconische kenmerken die we consequent hebben doorontwikkeld. Een nalatenschap waar we elke dag naar leven in de gedachten van #SoulFuel. Het resultaat: een karaktervolle cruiser motor met de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd en tijdloze designkenmerken.

BMW R 18 B

RAW POWER – PURE SOUL

De R 18 B combineert gebundelde kracht met BMW Motorrad Touring-geschiedenis en de emotionaliteit van de R 18 familie. Het grote front met de aan het stuur bevestigde beplating en de lage kuipruit tonen een sterk karakter. En ook de 1802 cc van de zwarte Big Boxer laat geen ruimte voor speculatie. Maar cilinderinhoud is niet alles. Bij de R 18 B is er nog veel meer. Ze is gecreëerd voor de customizing. Maak haar precies tot jouw bike en breng #Soulfuel aan het licht.

BMW CE 04

THE SILENT REVOLUTION

Je beweegt je volledig elektrisch door de steden en metropoolregio's van deze wereld. Precies daar, waar elk project de eerste stap voor het volgende nieuwe idee is. En ook jij kent geen stilstand. Wij kennen deze meeslepende dynamiek. Want van hieruit ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit, wat tegenwoordig meer betekent dan van A naar B te komen. Vanuit dit jarenlange leiderschap in innovatie luidt de elektrische BMW CE 04 een nieuw designtijdperk in en past deze motorscooter met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijks leven. Heel eenvoudig

BMW R 1250 GS

MET NOG MEER DRANG NAAR AVONTUUR.

De nieuwe BMW R 1250 GS: geconcentreerde prestaties en indrukwekkende efficiëntie. Met de nieuwe BMW R 1250 GS zul je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1.254 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Of het nu in de stad, op de snelweg of, uiteraard, offroad is: elke afgelegde kilometer geeft je meer vrijheid en verhoogt het rijplezier.

BMW R 1250 GSA

DE WEG IS DE BESTEMMING

De nieuwe BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor jouw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koning van de reisenduro's in de wieg gelegd. Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 cc en het vermogen naar 100 kW (136 PK) heb je nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. Behalve meer performance werkt de motor ook efficiënter en geeft je het nodige uithoudingsvermogen voor de volgende etappe. Absoluut nieuw is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam – deze biedt je power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene loop. Welk avontuur je ook aantrekt, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis met jou.