BMW MOTORFIETS NAAR KEUZE HUREN

RIJPLEZIER IS PURE VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT

RIJ EENVOUDIG OP EEN BMW MOTORFIETS
On the road, get set, go: Bij Rent A Ride huur je je BMW motorfiets. Met slechts een paar klikken vind je jouw favoriete fietsen. Zo kan je gemakkelijk zelf een beschikbaar moment kiezen en opstappen. Dit kan bij BMW Molenaar Motors

Wilt u een bepaalde motor proberen, heeft u een specifieke motor nodig óf wilt u gewoon lekker gaan toeren? Wij hebben altijd de nieuwste BMW motoren voor u beschikbaar.

Al onze motoren kunnen online gereserveerd worden via Rent a Ride. Dat is gemakkelijker voor ons en voor u. U kunt online de beschikbaarheid van de motoren inzien, de huurprijzen per dag, weekend of week.

Klik op een van de onderstaande foto’s of bekijk via deze link al onze huurmotoren. U wordt geleid naar onze omgeving binnen Rent a Ride waar u de boeking kunt plaatsen.

BELANGRIJK OM TE WETEN !

-Wij verhuren GEEN helmen en kleding.
-Onze motoren hebben GEEN koffers of navigatie systeem.
-Ophalen en terugbrengen is ALLEEN mogelijk tijdens onze openingstijden.
(Ophalen en terugbrengen dus NIET mogelijk op zondag en maandag !)
(GEEN uitzonderingen mogelijk!)
(Geen korting op de dagen dat u de motor niet gebruikt)
-Een weekend loopt van zaterdag 9.00 tot dinsdag 9.00 uur (zondag en maandag gesloten!)

De BMW CE 02 (100% Elektrisch)

Move your way

Huur nu de BMW CE 02 voor 1 dag!

Time to get up! Vandaag is geen gewone dag; het is een kans om grootse dingen te doen. Stap uit je routine en ontdek de stad op een geheel nieuwe manier. Met de BMW CE 02 ervaar je mobiliteit zoals nooit tevoren.

Binnen enkele seconden ben je onderweg op dit volledig elektrische vervoersmiddel. Zweef door smalle steegjes en drukke straten van jouw geliefde stad. Voel de energie van #PluggedToLife en transformeer niet alleen je manier van verplaatsen, maar ook de wereld om je heen. En dat alles terwijl je er fantastisch uitziet.

Specificaties:

   Actieradius: 95 km volgens WMTC (minimaal)
   Oplaadtijd: 100 minuten van 20% naar 80% met snellader (Highline-pakket of optionele accessoire 11 kW) bij maximale laadstroom

Bij verhuur is het mogelijk om de lader mee te nemen, zodat je altijd onderweg kunt blijven.

Beleef de toekomst van mobiliteit en huur de BMW CE 02 voor een dag vol avontuur!
 

DE BMW F 800 GS

KORTE WEGEN – GROTE AVONTUREN

Wat er ook op de weg voor je ligt, op deze motorfiets kun je vertrouwen: Dankzij de nieuwe, krachtigere motor en vele andere upgrades is de F 800 GS je perfecte begeleider voor korte of lange tochten. Pak je tas, neem je vrienden mee en je bent al op weg. Samen verken je nieuwe paden en beleef je onvergetelijke avonturen. Je beleeft de #SpiritOfGS van dichtbij, luistert naar het knisperende kampvuur en laat het alledaagse leven gewoon achter je.

BMW F 900 GS

HONGER NAAR UITDAGINGEN

Hier begint het: je volgende avontuur dat je zal brengen waar vrijwel niemand anders komt. Maar wel jij en je GS. Over rotsen en grind, door wind en water, in diepe kuilen en de hoogste heuvels. Vreugde in je hart, zand tussen je tanden, adrenaline in je bloed – helemaal in je element en in de flow van #SpiritOfGS.

Voor deze unieke experience hebben we de F 900 GS gebouwd. De motor, het frame – alles is zo gestroomlijnd zodat de motorfiets maximaal krachtig en toch licht overkomt. Hier is hij: Jouw perfecte Enduro.

BMW F 900 XR

HOGER, SNELLER, VERDER.

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht.

Op de nieuwe F 900 XR snijd je deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.
Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

De F 900 XR is de motorfiets die bij jou en jouw sportieve instelling past #NeverStopChallenging.

DE NIEUWE BMW F 900 R

DYNAMISCH, PROGRESSIEF, INTUÏTIEF.

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. Deze naked bike reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

Stap op en ga op weg: #NeverStopChallenging.  

DE BMW R 1250 RT

KRACHTIG ONDERWEG, ONTSPANNEN OP DE BESTEMMING

De R 1250 RT is jouw perfecte metgezel voor op reis: de legendarische BMW ShiftCam boxermotor rijdt net zo krachtig over provinciale wegen dicht bij huis als over bochtige bergpassen. Door het nieuwe front doet de motorfiets dynamischer en slanker aan. Met de gevarieerde features als het extra grote 10,25" TFT-display of de Active Cruise Control geniet je onderweg van extra comfort. Je kijkt aan het eind van de dag ontspannen terug en weet: de volgende rit is altijd de mooiste.

DE BMW R 1250 GS ADVENTURE.

GEEN ENKELE BESTEMMING IS TE VER.

De R 1250 GS Adventure is de top van de reisenduro’s. Het gaat om het ontdekken van de wereld. Altijd wel wat nieuws. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is deze machine in de wieg gelegd. Daarom hebben we de geschiktheid voor lange ritten en comfort verder geoptimaliseerd. De R 1250 GS Adventure biedt jou met de bestuurdersassistentiesystemen, de lichttechnologie, de uitgebreide rijmodi en een USB-aansluiting alles om onbekende plaatsen te verkennen. En dankzij de krachtige boxermotor met BMW ShiftCam is elke bestemming een peulenschil. Want wij weten: jouw ideeën om de wereld in te trekken zijn eindeloos. Echt typisch #SpiritOfGS.

DE BMW S 1000 XR

VOLLEDIGE POWER - VOLLEDIG DUURVERMOGEN

De BMW S 1000 XR is de ultieme symbiose van geschiktheid voor lange afstanden en High Performance sportmotorfiets. Je kunt hiermee zoveel bochten nemen als je wilt - alleen jij bepaalt wanneer de rit eindigt. De motorfiets is op belangrijke punten verbeterd, haalt nu een maximaal vermogen van 170 pk en geeft je dankzij uitgebreide aanpassingen meer comfort. Met de S 1000 XR ervaar je sportief en superieur rijplezier, ook op langere afstanden. Dus waar wacht je nog op? Stil je honger naar adrenaline en laat iedereen zien wat jij in je mars hebt: #NeverStopChallenging.