BMW MOTORFIETS NAAR KEUZE HUREN

RIJPLEZIER IS PURE VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT

OP DIT MOMENT VERHUREN WIJ GEEN MOTOREN MEER.
MEDIO MAART 2024 IS HET WEER MOGELIJK EEN MOTORFIETS TE HUREN.

RIJ EENVOUDIG OP EEN BMW MOTORFIETS
On the road, get set, go: Bij Rent A Ride huur je je BMW motorfiets. Met slechts een paar klikken vind je jouw favoriete fietsen. Zo kan je gemakkelijk zelf een beschikbaar moment kiezen en opstappen. Dit kan bij BMW Molenaar Motors

Wilt u een bepaalde motor proberen, heeft u een specifieke motor nodig óf wilt u gewoon lekker gaan toeren? Wij hebben altijd de nieuwste BMW motoren voor u beschikbaar.

Al onze motoren kunnen online gereserveerd worden via Rent a Ride. Dat is gemakkelijker voor ons en voor u. U kunt online de beschikbaarheid van de motoren inzien, de huurprijzen per dag, weekend of week.

Klik op een van de onderstaande foto’s of bekijk via deze link al onze huurmotoren. U wordt geleid naar onze omgeving binnen Rent a Ride waar u de boeking kunt plaatsen.

BELANGRIJK OM TE WETEN !

-Wij verhuren GEEN helmen en kleding.
-Onze motoren hebben GEEN koffers of navigatie systeem.
-Ophalen en terugbrengen is ALLEEN mogelijk tijdens onze openingstijden.
(Ophalen en terugbrengen dus NIET mogelijk op zondag en maandag !)
(GEEN uitzonderingen mogelijk!)
(Geen korting op de dagen dat u de motor niet gebruikt)
-Een weekend loopt van zaterdag 9.00 tot dinsdag 9.00 uur (zondag en maandag gesloten!)

BMW R 18 B

RAW POWER – PURE SOUL

De R 18 B combineert gebundelde kracht met BMW Motorrad Touring-geschiedenis en de emotionaliteit van de R 18 familie. Het grote front met de aan het stuur bevestigde beplating en de lage kuipruit tonen een sterk karakter. En ook de 1802 cc van de zwarte Big Boxer laat geen ruimte voor speculatie. Maar cilinderinhoud is niet alles. Bij de R 18 B is er nog veel meer. Ze is gecreëerd voor de customizing. Maak haar precies tot jouw bike en breng #Soulfuel aan het licht.

BMW R 1250 RT

KRACHTIG ONDERWEG, ONTSPANNEN OP DE BESTEMMING

De R 1250 RT is jouw perfecte metgezel voor op reis: de legendarische BMW ShiftCam boxermotor rijdt net zo krachtig over provinciale wegen dicht bij huis als over bochtige bergpassen. Door het nieuwe front doet de motorfiets dynamischer en slanker aan. Met de gevarieerde features als het extra grote 10,25" TFT-display of de Active Cruise Control geniet je onderweg van extra comfort. Je kijkt aan het eind van de dag ontspannen terug en weet: de volgende rit is altijd de mooiste.

BMW R 1250 GS

MET NOG MEER DRANG NAAR AVONTUUR.

De nieuwe BMW R 1250 GS: geconcentreerde prestaties en indrukwekkende efficiëntie. Met de nieuwe BMW R 1250 GS zul je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1.254 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Of het nu in de stad, op de snelweg of, uiteraard, offroad is: elke afgelegde kilometer geeft je meer vrijheid en verhoogt het rijplezier.

BMW F 850 GS

AVONTUUR IN HET BLOED

De uitdaging uitleven. Doorrijden waar anderen omkeren. Obstakels in mogelijkheden veranderen. Dit is de #SpiritOfGS. De BMW F 850 GS is perfect op offroad afgesteld, zoals ook aan het 21 inch voorwiel te zien is. Wat telt, is je nieuwsgierigheid die je drijft, ongeacht hoe ver of waarheen je wilt rijden. Door de uitgebreide standaarduitrusting en het veelzijdige programma aan opties en speciale accessoires ontdek je met de F 850 GS moeiteloos wat er achter de horizon ligt.
 

BMW F 900 XR

HOGER, SNELLER, VERDER

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht. 

Op de nieuwe F 900 XR snijd je deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.
Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

De F 900 XR is de motorfiets die bij jou en jouw sportieve instelling past #NeverStopChallenging.