Verhuur

Bepaal zelf hoe lang u rijdt.

Let op!
Wij verhuren geen motoren vanaf 11 okt 2021 t/m 31 maart 2022.
Vanaf 1 april 2022 start ons nieuwe huurseizoen.

Wilt u een bepaalde motor proberen, heeft u een specifieke motor nodig óf wilt u gewoon lekker gaan toeren? Wij hebben altijd de nieuwste BMW motoren voor u beschikbaar.

Al onze motoren kunnen online gereserveerd worden via MotoShare. Dat is gemakkelijker voor ons en voor u. U kunt online de beschikbaarheid van de motoren inzien, de huurprijzen per dag, weekend of week en hoeft slechts eenmalig uw gegevens in te vullen. Hierdoor ben je bij het ophalen van de motor binnen 5 minuten aan het genieten op de weg.

Klik op een van de onderstaande foto’s of bekijk via deze link al onze huurmotoren. U wordt geleid naar onze omgeving binnen MotoShare waar u de boeking kunt plaatsen.

BELANGRIJK OM TE WETEN !

-Wij verhuren GEEN helmen en kleding.
-Onze motoren hebben GEEN koffers of navigatie systeem.
-Ophalen en terugbrengen is ALLEEN mogelijk tijdens onze openingstijden.
(Ophalen en terugbrengen dus NIET mogelijk op zondag en maandag !)
(GEEN uitzonderingen mogelijk!)
(Geen korting op de dagen dat u de motor niet gebruikt)

-Omdat MotoShare meerdere verhuurders kent kan de term
"weekeind huren" of "lang weekeind huren" in ons geval wat verwarring geven.
U moet dit lezen als "2 dagen huren" of "3 dagen huren"

BMW G 310 GS

G 310 GS

Tekst in bewerking
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs. zithoogte is 835mm

BMW F900R

Dynamisch, progressief, intuïtief

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. De F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

BMW F900XR

Hoger, sneller, verder.

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht.

Op de nieuwe F 900 XR snijd je deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.

Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

De F 900 XR is de motorfiets die bij jou en jouw sportieve instelling

DE BMW F 750 GS.

Het begin van iets nieuws.

Het houdt je motor draaiende, elke dag. Jouw hart slaat het ritme van de BMW F 750 GS. Het is je toegangskaart voor avontuur. Want met deze uitgebalanceerde Enduro all-rounder ben je de baas over alle paden, ongeacht het wegoppervlak en breid je je horizon uit - omdat je meer wil. De F 750 GS geeft je meer kracht, meer comfort, meer spirit van GS. Voel het sterke karakter van de motor en geniet van de eenvoudige handling met de F 750 GS. Terwijl je de wereld ontdekt, heb je de motor door Automatic Stability Control (ASC) en ABS veilig onder controle. En met de fabrieksoptie Connectivity, laat het 6.5 inch TFT-display jou onder andere zien welke afslag je moet nemen of wie je belt. Duidelijk en beknopt – zonder je af te leiden van de weg. Jouw nieuwe ervaring is – ook dankzij de handige zithoogte – eenvoudiger te bereiken dan ooit.

BMW F 850 GS

Avontuur in het bloed

De uitdaging uitleven. Doorrijden waar anderen omkeren. Obstakels in mogelijkheden veranderen. De BMW F 850 GS is perfect op offroad afgesteld, zoals ook aan het 21 inch voorwiel te zien is. Wat telt, is je nieuwsgierigheid die je drijft, ongeacht hoe ver of waarheen je wilt rijden. Door de uitgebreide standaarduitrusting en het veelzijdige programma aan opties en speciale accessoires ontdek je met de F 850 GS moeiteloos wat er achter de horizon ligt.

BMW R 1250 GS

MET NOG MEER DRANG NAAR AVONTUUR.

De nieuwe BMW R 1250 GS: geconcentreerde prestaties en indrukwekkende efficiëntie. Met de nieuwe BMW R 1250 GS zul je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1.254 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Of het nu in de stad, op de snelweg of, uiteraard, offroad is: elke afgelegde kilometer geeft je meer vrijheid en verhoogt het rijplezier.

BMW R 1250 GSA

DE WEG IS DE BESTEMMING

De nieuwe BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor jouw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koning van de reisenduro's in de wieg gelegd. Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 cc en het vermogen naar 100 kW (136 PK) heb je nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. Behalve meer performance werkt de motor ook efficiënter en geeft je het nodige uithoudingsvermogen voor de volgende etappe. Absoluut nieuw is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam – deze biedt je power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene loop. Welk avontuur je ook aantrekt, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis met jou.