Verhuur

Bepaal zelf hoe lang u rijdt.

Let op!
Wij verhuren geen motoren vanaf 1 okt 2022 t/m 31 maart 2023.
Vanaf 1 april 2023 start ons nieuwe huurseizoen.

Wilt u een bepaalde motor proberen, heeft u een specifieke motor nodig óf wilt u gewoon lekker gaan toeren? Wij hebben altijd de nieuwste BMW motoren voor u beschikbaar.

Al onze motoren kunnen online gereserveerd worden via MotoShare. Dat is gemakkelijker voor ons en voor u. U kunt online de beschikbaarheid van de motoren inzien, de huurprijzen per dag, weekend of week en hoeft slechts eenmalig uw gegevens in te vullen. Hierdoor ben je bij het ophalen van de motor binnen 5 minuten aan het genieten op de weg.

Klik op een van de onderstaande foto’s of bekijk via deze link al onze huurmotoren. U wordt geleid naar onze omgeving binnen MotoShare waar u de boeking kunt plaatsen.

BELANGRIJK OM TE WETEN !

-Wij verhuren GEEN helmen en kleding.
-Onze motoren hebben GEEN koffers of navigatie systeem.
-Ophalen en terugbrengen is ALLEEN mogelijk tijdens onze openingstijden.
(Ophalen en terugbrengen dus NIET mogelijk op zondag en maandag !)
(GEEN uitzonderingen mogelijk!)
(Geen korting op de dagen dat u de motor niet gebruikt)

-Omdat MotoShare meerdere verhuurders kent kan de term
"weekeind huren" of "lang weekeind huren" in ons geval wat verwarring geven.
U moet dit lezen als "2 dagen huren" of "3 dagen huren"

BMW G 310 GS

G 310 GS

Tekst in bewerking
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs. zithoogte is 835mm

BMW F900XR ,VERLAAGD

Hoger, sneller, verder.

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht.

Deze F900XR is af fabriek verlaagd zowel in de vering als de buddy. Deze F900XR is 5 cm lager dan de standaard 82,5cm en komt daarmee op een zithoogte van 77,5 cm.

Op de F 900 XR snijd je deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.

Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

De F 900 XR is de motorfiets die bij jou en jouw sportieve instelling

BMW R 1250 GS

MET NOG MEER DRANG NAAR AVONTUUR.

De nieuwe BMW R 1250 GS: geconcentreerde prestaties en indrukwekkende efficiëntie. Met de nieuwe BMW R 1250 GS zul je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1.254 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Of het nu in de stad, op de snelweg of, uiteraard, offroad is: elke afgelegde kilometer geeft je meer vrijheid en verhoogt het rijplezier.

BMW R 1250 GSA

DE WEG IS DE BESTEMMING

De nieuwe BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor jouw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koning van de reisenduro's in de wieg gelegd. Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 cc en het vermogen naar 100 kW (136 PK) heb je nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. Behalve meer performance werkt de motor ook efficiënter en geeft je het nodige uithoudingsvermogen voor de volgende etappe. Absoluut nieuw is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam – deze biedt je power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene loop. Welk avontuur je ook aantrekt, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis met jou.