RIDE ON & ON & ON

NIEUW! DRIE JAAR GARANTIE VOOR JOU EN JOUW MOTORFIETS, NU TE VERLENGEN NAAR 5 JAAR.

BMW Motorrad staat voor passie, dynamiek, design, technologie, innovatie en bovenal kwaliteit. Op basis van deze overtuiging is BMW Motorrad de eerste premium motorfietsfabrikant die standaard 36 maanden garantie aanbied voor een nieuwe motorfiets. Geniet 36 maanden van gemoedsrust en gratis reparaties als er iets misgaat tijdens deze periode. De standaard garantietermijn van 36 maanden kan nu bij de erkende BMW Motorrad dealer verlengt worden met nog eens 24 maanden. Dat betekent voor jou vijf jaar aan voordelen. Dus waar wacht je op?

Drie of vijf jaar garantie voor jou en jouw motorfiets.

Je wilt aan jouw volgende avontuur op jouw motorfiets beginnen. Het enige wat je nodig hebt, is een motorfiets die op alle vlakken perfect is. Daarom geeft jouw erkende BMW Motorrad dealer naast de standaard garantietermijn van drie jaar de mogelijkheid om de garantietermijn te verlengen met 24 maanden. Als de zaken niet zo soepel verlopen als verwacht, zijn de servicepartners en monteurs van BMW Motorrad er om ervoor te zorgen dat je snel weer kan rijden - gratis en waar ook ter wereld. In aanvulling op de wettelijke garantie van 36 maanden, ben je voor slechts € 275,- verzekerd van nog eens 24 maanden gratis reparaties in het geval van een defect voor elke nieuwe BMW motorfiets*. De weg naar jouw volgende avontuur is vrij en duidelijk.

Jouw voordeel in een oogopslag

Geniet nog langer van de voordelen. Geniet van drie of vijf jaar garantie, met dank aan de erkende BMW Motorrad dealer.

  • 36 of 60 maanden garantie*
  • Wereldwijd geldig
  • Geen kilometerbeperking
  • Alle reparaties uitgevoerd met originele BMW Motorrad onderdelen

Je bent dus niet alleen overal ter wereld zorgeloos onderweg, maar ook blijft jouw nieuwe BMW motorfiets meer van zijn waarde behouden.

* Afwijkende voorwaarden voor de BMW HP4 RACE (24 maanden) en de BMW C evolution (maximaal 50.000 kilometer). Afsluiten van de verlengde garantie dient binnen 90 dagen na tenaamstelling plaats te vinden.