DE NIEUWE BMW S1000 XR

Nog lichter, nog sneller, nog veelzijdiger.

De nieuwe BMW S1000 XR  nog lichter, nog sneller, nog veelzijdiger.

Het is voor een opvolgend model altijd moeilijk om een ​​winnaar met meerdere tests, zoals de S 1000 XR, te verbeteren.
We hebben veel moeite gedaan om wijzigingen aan te brengen - zowel groot als klein - om ervoor te zorgen dat de XR in alle opzichten een beetje beter is. ”Ralf Mölleken, Projectmanager Complete Vehicle

De nieuwe BMW S 1000 XR - nog lichter, nog sneller en nog veelzijdiger.

De nieuwe BMW S 1000 RR beleeft zijn wereldpremière op de EICMA 2019. De nieuwe editie van de best verkochte Adventure Sport-fiets is radicaal lichter en wendbaarder en biedt een ongekende combinatie van prestaties op lange afstand en sportmogelijkheden.
 
Met een volledig nieuw ontwikkelde motor en ophanging en een DIN-leeggewicht van 226 kg - 10 kg minder dan zijn voorganger wanneer aangepast voor uitrusting - opent de S 1000 XR een geheel nieuwe dimensie in het Adventure Sport-segment.

De nieuwe S 1000 XR brengt de sport op zijn eigen onderscheidende nieuwe manier naar voren, laat niets te wensen over - niet in de laatste plaats omdat het de volgende standaardfuncties aan boord heeft: Dynamic ESA, rijmodi Pro, ABS Pro & DTC, Hill Start Control Pro, een perfect leesbaar 6,5-inch TFT-scherm compleet met connectiviteit en volledige LED-verlichting.