BMW Motorzaak

Veel eigenaren van een BMW Motorrad zijn op zoek naar een motorzaak, die hen alles kan bieden. Van kopen tot huren. Van kleding tot accessoires. Gelukkig kunt u altijd bij de BMW motorwinkel van Molenaar Motors terecht. Wij zijn namelijk een officiële dealer. Bij ons vindt u niet alleen de nieuwste modellen, maar ook de beste onderdelen. En heeft uw motor een keer onderhoud nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Dus: wanneer plant u uw bezoek bij onze grote BMW motorzaak in?

Onze motoren

BMW Motorrad is al sinds de jaren ‘20 een succes in Europa én daarbuiten. Vele generaties zijn dan ook met de tweewielers van dit merk opgegroeid. Bij Molenaar Motors kunt u kiezen uit nieuwe modellen, maar ook occasions. Zo vindt u in onze motorzaak altijd een BMW, die bij uw budget en wensen past. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende series: Tour; Roadster; Urban Mobility; Adventure; Heritage; Sport.

Kleding en accessoires

Wie regelmatig op de motor stapt, snapt dat zijn ervaring niet alleen door de tweewieler zelf wordt bepaald. Ook de kleding en de accessoires, die u hiervoor aanschaft hebben invloed op uw comfort en vreugde. Daarom biedt de motorzaak van Molenaar Motors - als officiële dealer van BMW - verschillende merkproducten aan. Op deze manier kunt u optimaal van de BMW-ervaring genieten. Bekijk direct onze: Kleding; Accessoires.

Meer dan alleen een winkel

Als officiële dealer van BMW Motorrad is Molenaar Motors meer dan alleen een motorzaak of motorwinkel. Bij ons kunt u ook verschillende modellen huren of leasen. Hiermee kunnen wij alle liefhebbers van het merk goed bedienen. Het is maar net wat u het beste uitkomt. Ook kunt u uw stalen ros gerust bij ons in onderhoud brengen. Onze monteurs weten precies hoe ze met BMW motoren om moeten gaan. Wel zo fijn.

Direct onze BMW motorzaak bezoeken?

Motoren. Kleding. Accessoires. Als liefhebber van BMW motoren zou u hiervoor het liefst bij één grote motorzaak langs willen gaan. Gewoon: alles bij één aanbieder. Molenaar Motors in IJsselstein kan u in deze wens tegemoetkomen. Onze motorwinkel is namelijk specialist in alles wat met BMW te maken heeft. Bekijk ons aanbod direct online of bezoek onze zaak aan de Einsteinweg 5-7. Bij vragen kunt u gerust bellen naar 030-6008790 of kunt u het contactformulier invullen. Wanneer wilt u onze grote BMW motorzaak bezoeken?

Sport

De adrenaline stroomt door uw aderen terwijl de motorfiets onder u over het zwarte asfalt racet.

Rijder en motorfiets hebben drang naar snelheid en grip. U daagt de ideale lijn uit en zoekt grenzen op. Hier telt elke millimeter en milliseconde. En daarom vertrouwt u op de kracht en controle van uw motorfiets. Deze motorfietsen en al hun details zijn gericht op de beste en meest nauwkeurige prestaties. U kunt alles van deze motor vragen - maar alleen als u ook bereid bent om alles te geven.