BMW motoronderdelen

Wie op een BMW rijdt, vertrouwt het liefst op officiële motoronderdelen. Bij onderhoud. Bij reparatie. Bij schadeherstel. Dat snappen wij bij Molenaar Motors als geen ander. Hiermee weet u namelijk zeker dat uw stalen ros in topconditie blijft. Als officiële dealer van BMW Motorrad kunt u bij ons altijd de oorspronkelijke motoronderdelen bestellen - online én in onze fysieke winkel. Ook werken onze monteurs voornamelijk met originele onderdelen. Dus: wanneer komt u een keer langs in IJsselstein?

Het belang van originele onderdelen

Toegegeven: een motoronderdeel van BMW kan prijzig zijn. De keuze voor vervanging met een no-name-merk is dan ook snel gemaakt. Toch raden wij dit bij Molenaar Motors niet aan. Deze onderdelen zijn namelijk vaak van mindere kwaliteit. Dit komt grotendeels door het feit dat ze niet op de andere onderdelen van uw motor zijn afgestemd. De motoronderdelen van BMW zijn dit wel. Deze zogenoemde OEM-onderdelen dragen dan ook bij aan de kwaliteit, verkeersveiligheid en lange levensduur van uw motor.

Officiële dealer van BMW

Molenaar Motors is een officiële dealer van BMW Motorrad. Dit houdt in dat wij specialist zijn op het gebied van motoren van dit merk. Wij verkopen en monteren daarom ook de officiële motoronderdelen van BMW. Deze gebruiken wij dus ook in ons onderhoud. Mocht er om economische of andere redenen echter een “beter” alternatief zijn? Dan leggen wij deze gerust aan u voor. U bepaalt: kiest u voor de oorspronkelijke onderdelen van BMW of toch voor een B-merk. Wij adviseren u graag.

De BMW motoronderdelen van Molenaar Motors

Molenaar Motors is een erkende BMW Motorrad dealer. Daar zijn wij natuurlijk trots op. In onze showroom vindt u dan ook nieuwe en gebruikte motorfietsen van dit merk. Daarnaast verkopen wij ook kleding en accessoires. En heeft uw motor onderhoud nodig? Dan kan dit altijd in onze werkplaats. Naast onze motoronderdelen kunt u bij ons ook de volgende producten van BMW bestellen: Kleding; Nieuwe motoren; Gebruikte motoren; Accessoires.

Online BMW motoronderdelen bestellen?

Het liefst wilt u zo lang mogelijk van uw motor kunnen blijven genieten. Logisch, want u heeft er een emotionele band mee opgebouwd. Regelmatig gaat u ermee uit rijden. Op avontuur in bekende én onbekende landschappen. De keuze om originele motoronderdelen van BMW te gebruiken, is dan ook snel gemaakt. Plaats vandaag nog een bestelling bij Molenaar Motors of bezoek ons aan de Einsteinweg 5-7 in IJsselstein. Bij vragen kunt u bellen naar 030-6008790. Wanneer gaat u de motoronderdelen van BMW online bestellen?