BMW motor kopen

Als u zichzelf in een categorie zou moeten plaatsen, welk soort rijder bent u dan? Een sportrijder, die drijft op de krachten die vrijkomen bij sprints op rechte stukken; een ‘freedom rider’, die het liefst lange road trips maakt met vrienden; of toch meer een vlotte stadsrijder, die zich behendig door de smalle straten navigeert? Wat voor rijder u ook bent, met een BMW motor kopen zult u ongetwijfeld slagen bij Molenaar Motors in IJsselstein.

Redenen om een BMW motor te kopen

Op de vraag “wat is úw reden om een BMW motor te kopen?” krijgen we de meest uiteenlopende antwoorden. Eén reden is het diverse aanbod. BMW heeft voor vrijwel elke rijder wel een motor. Daarover later meer. Onze klanten geven o.a. de volgende redenen, waarom BMW hun favoriete merk Motorräder is: Betrouwbaarheid (‘mijn occasion is niet kapot te krijgen’) Zwaargewicht (‘stevige wegligging, handling is een kwestie van voorkeur’) BMW heeft een goede naam (‘handig voor doorverkoop’)

Kwaliteit aus Berlin

Betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid zijn veelgehoorde termen in verband met BMW motoren. Kwaliteit is dan ook iets waar het merk al tientallen jaren aan bouwt en bijsleutelt. Wie een bezoek brengt aan de fabriek in Berlijn, zal dat kunnen beamen. De hypermoderne productielijn is slechts een onderdeel van de focus. Een flinke sectie van de fabriek is toegewijd aan het testen van materialen, uitlijning, 3D-visualisaties en simulaties. Een BMW motor kopen is voor velen dan ook iets voor de lange termijn; nu kopen betekent jarenlang rijplezier.

Voor elke rijder een BMW motor

BMW heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende behoeften van motorrijders. Dit heeft geresulteerd in zes series, die op dit moment verkrijgbaar zijn bij Molenaar Motors: Sport: de serie voor snelheidsduivels. Indrukwekkend toerenbereik en dito koppel; Tour: de beste optie om comfortabel lange afstanden af te leggen, in de categorie ‘met de motor op vakantie naar Spanje’; Roadster: voor sportieve ritten op middellange afstanden; Heritage: nostalgisch ogende motoren, voor rijders die houden van ultieme vrijheid; Adventure: gaat u voor avontuur on & off road, dan is dit de BMW-serie voor u. Zoals u ziet, voor elke rijder is er wel een BMW motor om te kopen. Molenaar Motors helpt u graag bij uw keuze.

Officiële dealer van BMW Motorrad

Bij Molenaar zijn we al jaren fan van BMW motoren. We zijn dan ook erg trots om onszelf officiële dealer van BMW Motorrad te mogen noemen. Door onze rechtstreekse lijn met ‘Berlijn’ kunnen we u de beste service verlenen bij het kopen en onderhouden van uw BMW motor. Onze showroom in IJsselstein is goed bereikbaar vanuit Utrecht en wijde omtrek. Hier kunt u terecht om een BMW motor te kopen, maar ook voor kleding en accessoires. Kom langs in IJsselstein of >neem contact op voor een afspraak.