BMW Ce 04

The silent revolution

Als je graag volledig elektrisch door de stad beweegt en altijd op zoek bent naar de nieuwste en meest innovatieve technologieën, dan moet je zeker de elektrische BMW CE 04 bekijken. Deze motorscooter is ontworpen om naadloos in jouw dagelijks leven te passen en biedt slimme connectiviteitsoplossingen die jouw rijervaring nog beter maken.

Onze passie voor stedelijke elektromobiliteit heeft ons geholpen om al meer dan 10 jaar lang oplossingen en concepten te ontwikkelen die verder gaan dan simpelweg van A naar B komen. Wij begrijpen de dynamiek van deze wereld en weten dat stilstand geen optie is als je altijd op zoek bent naar nieuwe ideeën.

Als marktleider in innovatie zijn we er trots op om het nieuwe designtijdperk in te luiden met de elektrische BMW CE 04. Deze motorscooter is de perfecte mix van stijlvolle esthetiek en geavanceerde technologieën die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

BMW CE 04 FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt eindelijk jouw ideale elektrische motorscooter gevonden: de BMW CE 04 en je wilt niets liever dan er zo snel mogelijk van genieten. Maar misschien zie je op tegen de kosten van de aankoop. Maak je geen zorgen, BMW Financial Services biedt diverse lease- en financieringsproducten waarmee jij zorgeloos de weg op kunt.

Wil je weten welk product het beste bij jouw situatie past? Maak dan gebruik van onze handige productwijzer. Binnen 5 minuten ontdek je hoe je jouw droom werkelijkheid kunt maken en welke financieringsvorm het beste bij jou past.

En als kers op de taart hebben we ook nog een mooie actie lopen: tijdelijk kun je al een nieuwe BMW CE 04 motorfiets leasen voor maar € 265,- per maand met ons Private Lease programma.* Zo kun je direct genieten van jouw nieuwe aanwinst, zonder je zorgen te maken over de financiële kant van de zaak.

*Private Lease is op basis van 48 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Inclusief BTW, exclusief brandstof en optionele accessoires. Toetsing en registratie BKR.

Tijdloos design met innovatieve technologieën

Het design van de BMW CE 04 is werkelijk een lust voor het oog! Dit komt doordat het ontwerp gebaseerd is op het vlakke energie-opslagsysteem in de bodemplaat en de compacte aandrijflijn. Dit heeft geleid tot een compleet nieuwe esthetiek, met oplossingen die je nergens anders zult vinden. Zoals de naar de zijkant openklappende laadruimte en de zwevende buddyseat.

Maar er zijn nog meer voordelen van deze elektrische motorscooter. Zo heeft de CE 04 een laag zwaartepunt, wat zorgt voor speels rijgedrag en verrassende dynamiek. Dit alles draagt bij aan een tijdloze rijervaring waar je nog jaren van kunt genieten. En het beste van alles is dat innovatie naadloos in het design is verwerkt. Het totale design wordt gekenmerkt door royale, rustige en minimalistische vlakken, terwijl de voorkant vol spanning wordt doorbroken. De achterkant onthult op een typische manier onderdelen van de techniek van de motorfiets.

Kortom, de BMW CE 04 is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een prachtig stukje design.