BMW CE 02

MOVE YOUR WAY

Time to get up! Er wacht je een nieuwe dag om vorm aan te geven. Maar vandaag is alles anders. Je wilt niet alleen maar je eigen ding doen. Je staat op om grootse dingen te doen. Wat je daarvoor doet? Je stapt op een nieuw vervoersmiddel dat je in een nieuwe realiteit brengt. Binnen een paar seconden. Volledig elektrisch. Door kleine steegjes en dwarsstraten. Door jouw city waar je zo van houdt. Je voelt het: je bent #PluggedToLife terwijl je op de CE 02 de mobiliteit - nee - de wereld verandert. En daarbij zie je er ook nog fantastisch uit.

ONMISKENBAAR DE EPARKOURER

CREATE THE DAY. EXPLORE THE CITY.

CE 02 met 11 kW

Alleen al de standaarduitrusting is een echte blikvanger. De Cosmic black uni-lak vormt samen met de zwarte buddyseat een echt opvallend statement. De contrastkleur Granitgrau metallic mat zorgt voor accenten en de 9 gekleurde tapes creƫren een sportieve high-end look. Een chiller of sportiever rijgedrag onderweg kun je regelen met de rijbelevingsmodi SURF en FLOW. Met zijn 11 kW (15 pk) behaal je een snelheid tot 95 km/u en beschik je over een actieradius van 95 kilometer*. Voor deze uitvoering heb je minimaal een A1-rijbewijs nodig.

CE 02 met 4 kW

Iedereen die nog geen A1-rijbewijs heeft, kan uitkijken naar ons model met gereduceerd vermogen. Je kunt op deze CE 02 als een 50 ccm-bromfiets rijden als je beschikt over een AM-rijbewijs of een autorijbewijs. De maximumsnelheid van de 4 kW-versie ligt bij 45 km/u en de actieradius ligt bij 50 kilometer* - meer dan voldoende om uitgebreid door de stad te cruisen. Verder doet hij niet onder voor zijn grote broer van 11 kW. Want ook dit model met zijn frisse tape-design wil graag vooruit. En als je eens achteruit moet, wordt het manoeuvreren vergemakkelijkt door zijn elektrische achteruitversnelling.

* Actieradius volgens WMTC

CE 02 met 11 kW en Highline-pakket

De stad is jouw omgeving, de CE 02 met Highline-pakket is jouw metgezel. Zowel technisch als optisch is de lat hoger gelegd. Met FLASH, een derde rijbelevingsmodus, verover je de straat stormenderhand. Bij een koude wind schakel je gewoon de handvatverwarming in. De driekleurige buddyseat en de 22 tapes benadrukken zijn drang vooruit. Met 11 kW (15 pk) haalt deze CE 02 een maximumsnelheid tot 95 km/u en heeft hij een actieradius tot 95 kilometer*. Dankzij de snellader heeft hij nauwelijks een pauze nodig. Ook voor deze versie heb je minimaal een A1-rijbewijs nodig.

Snel bestellen, sneller starten

Reikhalzend naar uitgekeken, eindelijk ready to go: de CE 02 kan vanaf nu worden gereserveerd. Kies je favoriet uit drie uitvoeringen. Welke kies jij?