ORIGINEEL BMW MOTORRAD PAK

voor maar € 95,-

 

 

 

 

Het is feestelijk shoppen bij Molenaar Motors IJsselstein. Alleen in de maand oktober koop je een origineel BMW Motorrad pak voor maar € 95,- bij aanschaf van een nieuwe* motorfiets. Je voordeel kan oplopen tot zo’n € 1650,-. Voordeliger wordt het niet. Kom naar IJsselstein en vier met ons het 1e Oktoberfest.

Voor maar € 95,- koop je nu tijdelijk een origineel BMW Motorrad motorpak! Bijvoorbeeld een Venting, een Enduroguard of Double R motorpak. Je voordeel al snel op tot € 1.650,-. Breng in de maand oktober een bezoek aan Molenaar Motors, want er staan nog veel meer geweldige oktoberfest-deals op je te wachten.

Voor de BMW motor series C en F kun je kiezen uit de volgende BMW motorpakken: Venting, AirFlow, TourShell, VentureShell en GS Dry.

Voor de BMW motor series R, S en K kun je kiezen uit de volgende BMW motorpakken: StreetGuard, EnduroGuard, Rallye, Atlantis, DarkNite, Sport en DoubleR

  • Zaterdag 13 oktober INTRODUCTIE nieuwe BMW R1250 GS én BMW R1250 RT

Een nieuwe generatie van de 2-cilinder boxermotoren. Verbeterd in zowel prestaties als nog betere rijomstandigheden. Met 136 pk en 143 Nm zit er spectaculair meer kracht in het blok dan in dat van zijn voorganger. Connectivity display en LED-koplamp zijn standaard geworden bij de R 1250 GS, en de R 1250 RT heeft door het nieuwe blok nog meer comfort gekregen. Vanaf 13 oktober bij ons in de showroom!

*Op geselecteerde modellen.